Алівенч



Кухня: Молдавська кухня
Тип: Запіканки

Алівенч


Інгредієнти:
сир - 1 / 2 кг
яйця - 4 шт.
крупа кукурудзяна - 1 / 2 склянки
борошно - 1 / 4 склянки
вершкове масло - 30 г
молоко - 1 / 2 склянки
цукор - 60 г
цедра 1 лимона
ванілін
родзинки без кісточок - 30 г
сметана - 2/3 склянки
панірувальні сухарі для посипання - 1 ст. ложка

Рецепт:
Сир протерти, змішати з жовтками, додати залишилися інгредієнти і ретельно перемішати.

Білки збити і акуратно підмісити до сирної маси.

Сковороду з високими бортиками змастити, посипати сухарями, викласти в неї сирну масу, запікати в духовці до готовності.

Подавати алівенч зі сметаною.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Пудинг манний 2
Пудинг з яблуками
Пудинг сирний з родзинками і яблуками
Пиріг із сиром і рисом
Пудинг сирний з горіхами 2
Пиріг блінчатий з горіхами
Гугельхупф
Мазурка
Запіканка сирна 3
Запіканка з сиру
Великдень зі згущеним молоком
Сирний пудинг із горіхами 2
Бердянський торт
Пудинг рисовий з абрикосовим соусом
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: