Асорті з овочів



Тип: консервування овочів

Асорті з овочів


Інгредієнти:
морква
огірки
кабачки
патисони
капуста цвітна
помідори дрібні
лук
часник
яблука райські
перець солодкий і гіркий
ріпа
лаврове листя - 3 шт.
гвоздика - 7 шт.
перець гіркий - 4 шт.
перець запашний - 5 шт.
корінь петрушки
корінь селери
зелень

Рецепт:
Спеції дані з розрахунку на 2х літрову банку.

Моркву і ріпу нарізати кружальцями і пробланшировать в киплячій воді 2-3 хвилини. Цвітну капусту розібрати на суцвіття. Перець порізати кружальцями. Патисони і кабачки очистити і порізати дольками. Лук розрізати на 4 частини, приготувати інші овочі.

У підготовлені банки покласти шматочок гіркого перцю, коріння петрушки і селери, пряну зелень, укласти рядами овочі, додати прянощі і залити гарячим маринадом.

Пастеризувати : літрову банку - 10 хвилин, 2- х літрову - 20 хвилин і відразу закатати прокип'яченими кришками.

Банки можна зберігати при кімнатній температурі.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Рагу з овочів 2
Закуска з сирих овочів
Рагу з кабачків і баклажанів
Овочеві шашлички
Салат овочевий 2
Овочевий суп 3
Салат " Осінній " консервований
Консервована овочева суміш
Суп з капустою 2
Щи вегетаріанські з яблуками
Ікра з помідорів з кабачками
Овочеве рагу 41
Овочеве рагу 42
Тушковані бичачі хвости з коренеплодами
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: