Банкетне блюдо " Дари півночі"



Тип: Страви з м'яса і субпродуктів

Банкетне блюдо


Інгредієнти:
оленина ( корейка з реберної кісткою ) - 250 г
шинка - 30 г
ананас - 90 г
брусниця - 20 г
горішки кедрові - 3 ст. ложки
масло рослинне - 2 ст. ложки
мед - 1 ст. ложка
коньяк - 2 ст. ложки
перець чорний мелений, сіль, кориця за смаком
кінза
гвоздика мелена
журавлина - 100 г
цукор - 1 ст. ложка
спаржа варена - 50 г
помідори черрі - 4 шт.

Рецепт:
Корейку наріжте порційними шматками з кісточкою, зробіть надрізи, посоліть, поперчіть і замаринуйте в коньяку з гвоздикою і кинзой.

У « кишеньки » корейки вкладіть скибочки шинки і 50 г ананаса, брусницю, мед, 2 ст. ложки горішків. Натріть корицею і обсмажуйте до готовності.

Для соусу журавлину відіжміть, сік з'єднайте з цукром, уварите, охолодіть і додайте 1 ст. ложку горішків.

При подачі гарніруйте м'ясо помідорами, ананасом і спаржею, соус подайте окремо.



Автор рецепта:

Бусова Тетяна, м. Лангепас. Технік - технолог. Місце роботи: УОП ТПП « Лангепаснафтогаз », кухар V розряду.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Банкетне блюдо "1905 г потеренних ЕСК
Креветки в соусі песто
Рулет м'ясний "Смоковниця"
Оленіна у вишневому соусі
Запечений ананас під соусом з папайї
Горіховий пиріг
Печиво
Шашлик 3
Салат з маринованої індичкою 2
Шашлик 8
Шашлик 11
Шашлик 14
Шашлик - гриль
Щи з оленини з грибами
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: