Банкетне блюдо " Морські краби "



Тип: Холодні закуски з морепродуктами

Банкетне блюдо


Інгредієнти:
креветки тигрові - 4 шт.
сьомга слабосолона - 300 г філе
ікра чорна - 2 ст. ложки
лайм - 1 шт.
тісто - 200 г
помідори черрі - 8 шт.
раки - 4 клешні
морський гребінець - 100 г м'якоті
часник - 2 зубчики
зелень кропу - 10 г
перець чорний мелений, сіль за смаком
соєвий соус - 2 ст. ложки
сік лайма - 2 ст. ложки

Рецепт:
Креветок нафаршируйте дрібно рубаними морськими гребінцями, часником, кропом, посоліть, поперчіть і запечіть у фользі. Охолодіть, оберніть скибочками сьомги.

Соєвий соус з'єднайте зі збитими білками, соком лайма, посоліть.

При подачі соус викладіть на випечених з тіста « крабів », зверху покладіть креветок, оформите лаймом, ікрою, клешнями, скибочками помідорів і сьомги.

Автор рецепта:

Петров Роман, м. Ярославль. Кухар V розряду. Місце роботи: приват - клуб « Paradise », шеф - кухар.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Креветки заливні 4
Салат з авокадо з креветками
Фаршироване філе свинини
Осетрина 2
З морських комор Росії
Ріссото
Банкетне блюдо " Спогад про Венеції
Осетрина 4
Осетрина 7
Осетрина 10
Осетрина 13
Осетрина 16
Осетрина 19
Морський окунь з молюсками
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: