Баранина з кроповим соусом



Тип: Страви з м'яса і субпродуктів

Баранина з кроповим соусом


Інгредієнти:
баранина - 1,2 кг
морква - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 головка
зелень кропу - 1 пучок
перець духмяний горошком - 8 шт.
гвоздика - 3 бутона
Для соусу :
молоко - 1 стакан
борошно пшеничне - 3 ст. ложки
бульйон м'ясний - 1 1/2 склянки
спеції - за смаком

Рецепт:
Баранину залийте гарячою водою, доведіть воду до кипіння, додайте моркву, цибулю, стебла кропу і варіть на повільному вогні під кришкою 1,5 години. За 20 хвилин до готовності додайте перець горошком, гвоздику.

Для соусу борошно підсушіть на сухій сковороді, остудіть. Розведіть борошно молоком і, помішуючи, тонкою цівкою влийте киплячий бульйон. Варіть соус на повільному вогні приблизно 5 хвилин, додайте 1 столову ложку лимонного соку, рубану зелень кропу, посоліть і поперчіть.

При подачі м'ясо наріжте шматочками, викладіть на блюдо і полийте приготованим соусом.

Гарнір : Салат зі спаржею

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Плов з баранини
Рагу з баранини
Баранина в соусі " Царська примха"
Яловичина з кроповим соусом
Шашлик 5
Шашлик 11
Шашлик 14
Рагу з баранини 17
Шурпа "Узбекистан"
Суп з пельменями
Суюк - ош
Манчіза
Суп з м'ясними фрикадельками
Угра чучвару
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: