Баранячий окіст запечений в пергаменті з лимонним рисом



Тип: Страви з м'яса і субпродуктів

Баранячий окіст запечений в пергаменті з лимонним рисом


Інгредієнти:
баранина (окіст) - 900 г
часник - 3 зубчики
лимон - 1 шт.
зелень петрушки, базилік, чебрець рубані - 4 ст. ложки
гірчиця - 1 ст. ложка
перець зелений горошком - 1 ч. ложка
перець духмяний горошком - 1/2 ч. ложки
м'ята рубана - 1 ст. ложка
сіль
Для рису:
рис 'Увелка' - 400 г
цибуля ріпчаста - 1 головка
перець чилі - 1 стручок
сік лимонний - 2 ст. ложки
рослинне масло - 1 ст. ложка
куркума - 2 ч. ложки
корінь імбиру тертий - 1/2 ч. ложки
насіння гірчичні - 1/2 ч. ложки
кинза рубана - 1 ст. ложка
сіль

Рецепт:
1. Окорок підготуйте.

2. Часник і очищений від шкірки лимон наріжте скибочками. Шкірку лимона очистіть від білих волокон і дрібно порубати. Горошини перцю роздушіть ножем.

3. Гірчицю змішайте з травами, розчавленими горошинами перцю, лимонною цедрою і сіллю.

4. Гострим ножем зробіть в м'ясі надрізи.

5. Заповніть надрізи скибочками часнику і сумішшю гірчиці з травами.

6. Окорок укладіть на складений удвічі аркуш пергаментного паперу, змащений рослинним маслом, навколо розкладіть скибочки лимона. Окорок з пергаментом щільно загорніть і перев'яжіть шпагатом.

7. Запікайте окіст 1 1/2-2 години при 200 ° C.

8. Для лимонного рису варіть рис в літрі підсоленої води до готовності. Цибулю і перець чилі дрібно наріжте.

У розігріте масло покладіть насіння гірчиці і прогрівайте 2-3 хвилини. Додайте цибулю, перець чилі, імбир і куркуму, смажте до золотистого кольору. Посоліть.

9. Змішайте цибульну масу з гарячим рисом і лимонним соком.

10. Окорок, видаливши пергамент, наріжте скибочками.

11. При подачі рис викладіть на блюдо, посипте кинзою. Зверху покладіть скибочки баранини, посипте їх м'ятою і полийте утворився при запіканні Сочка.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Рибний салат з рисом і шафраном
Сідло баранчика в пряних травах
Салат " Ароматний "
Картопля з імбиром
Східний рисовий салат
М'ясо пряне
Тайська зелений соус
Шашлик по старому російському рецепту
Рулетики з морського мови 2
Закуска східна
Харіра
Кокосове - рибне карри
Шашлики з курки з каррі-майонезом
Курячий суп 2
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: