Бермудський трикутник



Тип: Гарячі закуски з морепродуктами

Бермудський трикутник


Інгредієнти:
креветки тигрові - 100 г
мідії - 100 г
кальмари (щупальця) - 100 г
морський гребінець - 100 г
брокколі свіжоморожені - 100 г
хліб пшеничний - 400 г
масло вершкове - 15 г
помідори - 15 г
шпинат свіжоморожені - 20 г
вершки - 1/2 склянки
лимон - 20 г
вино біле сухе - 1/2 склянки
пиво - 1/4 склянки
перець жовтий болгарський - 1 шт. і червоний - 1 шт.
сік вишневий 1 ст. ложка і гранатовий - 1/4 склянки
соєвий соус - 1 ст. ложка
естрагон
фенхель
сіль
перець чорний мелений

Рецепт:

Креветки і мідії обсмажити на сковороді з додаванням пива, солі і перцю. Щупальця обсмажити з додаванням вина, пива, солі і перцю. Морський гребінець обсмажити з додаванням вина, пива, естрагону і фенхеля.

З пшеничного хліба вирізати скибочки трикутної форми (грань до 5 см) і обсмажити з двох сторін. Тости викласти на блюдо, поряд покласти морепродукти і подати соуси.

Гранатовий соус: гранатовий сік змішати з гранатовим лікером і вишневим соком, довести до кипіння і, додаючи крохмаль, довести соус до густої консистенції.

Соус Брокколі: брокколі відварити, перетерти з додаванням вершків.

шпинатовий соус: шпинат розморозити, видалити надлишки вологи, подрібнити у блендері, злегка обсмажити з додаванням вина, випарувати, додати вершки, сіль, перець і упарюють до густої консистенції.

Соус Фенхель: томати припустити у власному соку, червоний болгарський перець обшпарити і очистити від плівки, пропустити і перетерти в блендері. В отриману суміш з перцю додати припущені томати, варити до середньої консистенції і додати вино, фенхель, сіль, чорний перець за смаком, перець чилі і випарувати.

Рецепт прислала ВІКТОРІЯ з Волгограда

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Морське асорті
Сьомга з фенхелевий соусом
Запіканка з морських гребінців
Тартар з морепродуктів з овочами і
Філе "Італійський каприз"
З морських комор Росії
Банкетне блюдо " Спогад про Венеції
Фрікасе 171Морское187
Ладозький судак з грибним різотто
Банкетне блюдо " Морські краби "
Салат- коктейль " Морський"
Закуска з кальмарів з соусом
Феттуччіні з морепродуктами томатами і базиліком
Кальмар фарширований пловом
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: