Биточки " Морські зірки" 3



Кухня: Російська кухня
Тип: Страви з риби та морепродуктів

Биточки


Інгредієнти:
філе риби - 350 г
молоко - 80 мл
вершкове масло - 2 ст. ложки
рослинне масло - 4 ст. ложки
солодкий перець - 4 шт.
панірувальні сухарі - 1 / 2 склянки
батон черствий - 1 скибочка
часник - 1 зубчик
сіль за смаком
зелень петрушки або кропу

Рецепт:
1. Батон замочити в молоці, пропустіть через м'ясорубку разом з рибним філе. Додайте молоко, що залишилося від замочування, рубаний часник, 1 ст.л. вершкового масла, сіль. Всі збийте.

2. З маси сформуйте 4 битки, запаніруйте їх у сухарях, обсмажити на рослинному маслі, потім прогрійте в духовці.

3. Солодкий перець розрізати на 20 великих трикутників, посоліть і обсмажте.

4. При подачі биточки полийте розтопленим вершковим маслом, навколо кожного викладіть по 5 трикутників з перцю, оформіть зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Перець фарширований 3
Голубці з тунцем
Тефтелі курячі
Котлети з індички
Ростбіф з чорносливом
Морський рак з овочами парової
Рибні рулети з печерицями
Зрази з курки з овочевою начинкою
Салат з качкою і ананасами
Фрикадельки з індички 3
Пиріжки м'ясні з солоними огірочками
Курча 47
Крабові котлети з пікантним соусом
Особливі крокети
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: