Борщ болгарський



Кухня: Слов'янська кухня
Тип: Щи, борщі

Борщ болгарський


Інгредієнти:
капуста білокачанна - 150 г
картопля - 2-3 шт.
буряк, баклажан, помідор, перець солодкий - по 1 шт.
моркву, корінь петрушки - по 1 / 2 шт.
ріпчаста цибуля - 1 шт.
томат - пюре - 1 ст. ложка
оцет 3 % - 1 ч. ложка
цукор - 1 / 2 ч. ложки
борошно - 1 ч. ложка
масло топлене - 2 ст. ложки
бульйон м'ясний - 5 1/2 склянки
сметана - 4 ст. ложки
зелень кропу
сіль

Рецепт:
Буряк нарізати соломкою, згасити на частини масла з томатом - пюре і оцтом. Морква, корінь петрушки і цибулю нарізати соломкою, підсмажити на маслі.

Картоплю і баклажан нарізати скибочками, залити киплячим бульйоном, довести до кипіння. Додати нашатковану капусту, знову довести до кипіння, покласти тушковану буряк, пасеровані коріння й цибулю, нарізані скибочками перець і помідор і варити 5-7 хвилин.

В кінці варіння додати розведену частиною бульйону пасероване борошно, цукор, сіль.

Подати зі сметаною, посипавши рубаною зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Борщ сибірський
Борщ чернігівський
Борщ "Московський"
Борщ "Курортний"
Борщ з капустою і картоплею
Борщ з фрикадельками
Борщ з грибами
Борщ з чорносливом
Борщ український
Борщ полтавський з галушками
Борщ з картоплею і капустою
Борщ з картоплею
Борщ з чорносливом 2
Борщ з курячими стегенцями
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: