Борщ зелений



Тип: Щи, борщі

Борщ зелений


Інгредієнти:
буряк - 60 г
картопля - 100 г
морква - 20 г
корінь петрушки - 5 г
цибуля ріпчаста - 10 г
цибуля зелена - 15 г
шпинат - 50 г
щавель - 50 г
борошно пшеничне - 3 г
томат - пюре - 15 г
вода або бульйон - 600 г
рослинне масло - 20 г
цукор - 3 г
оцет 3 %- й - 5 г
лаврове листя - 1-2 шт.
перець горошком - 3-4 шт.

Рецепт:
. Буряк наріжте соломкою, прогрійте, додавши половину норми масла, влийте оцет, трохи бульйону, покладіть томатне пюре, цукор і тушкуйте до готовності.

2. Морква, корінь петрушки і ріпчасту цибулю, нарізані соломкою, злегка обсмажте на олії, що залишилася.

3. У киплячий бульйон або воду покладіть картоплю, нарізану часточками, варіть 5-7 хвилин. Додайте тушкований буряк, обсмажені коріння і цибулю, варіть борщ до готовності.

4. За 5-10 хвилин до закінчення варіння покладіть в борщ лавровий лист, перець, нарізані щавель, шпинат, зелений лук. Борошно розведіть невеликою кількістю бульйону, влийте в борщ.

5. Подавайте борщ із сметаною, посипавши рубаною зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Борщ з восьминогами і качкою
Борщ білоруський
Борщ з грибами 3
Борщ літній з рибою
Борщ український
Борщ полтавський з галушками
Борщ 2
Рагу з овочів
Зелені щи
Борщ з картоплею
Борщ грибний з чорносливом
Кабачки фаршировані рисом
Рибний борщ
Борщ з курячими стегенцями
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: