Борщ з грибами



Тип: Щи, борщі

Борщ з грибами


Інгредієнти:
гриби - 300 г
ріпчаста цибуля - 1 шт.
буряк варена - 2 шт.
картопля - 4 шт.
морква - 1 шт.
вершкове масло - 1 ст. ложка
томат - пюре - 1 ст. ложка
* бульйонні кубики грибні - 4 шт.
вода - 1 1/4 л
спеції за смаком
сметана - 3 ст. ложки
зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки

Рецепт:
Буряк наріжте соломкою, картоплю - брусочками. Гриби, цибулю і моркву наріжте соломкою, спассеруйте на маслі, додайте томат - пюре і пасеруйте ще 3 хвилини. З бульйонних кубиків приготуйте бульйон.

У киплячий бульйон покладіть картоплю, варіть 8-10 хвилин, потім додайте пасеровані гриби з овочами, буряк, спеції і варіть ще 15 хвилин.

При подачі покладіть в борщ сметану і зелень.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Борщ чернігівський
Борщ "Курортний"
Солянка рибна
Борщ з грибами 3
Буряк фарширована грибами
Борщ з чорносливом
Борщ болгарський
Чорба з баранини
Борщ український
Борщ полтавський з галушками
Вегетаріанський борщ
Борщ з картоплею і капустою
Борщ з картоплею
Рибний борщ
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: