Борщ з грибами і чорносливом 2



Тип: Щи, борщі

Борщ з грибами і чорносливом 2


Інгредієнти:
гриби білі сушені - 10 г
вода - 4 склянки
буряк - 100 г
масло рослинне - 1 1 / 2 ст. ложки
оцет 3%-й - 1 ч. ложка
томатна паста - 1 ст. ложка
морква - 1/2 шт.
цибуля ріпчаста - 1 головка
картопля - 2 -3 шт.
капуста білокачанна - 150 г
чорнослив без кісточок - 60 г
корінь петрушки - 1/2 шт.
цукор - 1 ч. ложка
перець чорний горошком - 2-3 шт.
перець чорний мелений, сіль за смаком

Рецепт:
Кількість жиру: 10 р.

Гриби замочіть в 5-кратному кількості води на 3-4 години.

Буряк наріжте соломкою, злегка обсмажте на частини масла, додайте оцет, томатну пасту, цукор, трохи води і тушкуйте до готовності.

Моркву і цибулю наріжте соломкою і обсмажте на олії, що залишилася.

Грибний настій процідіть, влийте воду, додайте нарізані соломкою гриби, доведіть до кипіння. Потім покладіть нарізану кубиками картоплю, нашатковану соломкою капусту, варіть суп 10 хвилин.

Додайте розпарений чорнослив, тушкований буряк, дрібно нарізаний корінь петрушки і пасеровані овочі. Варіть суп ще 15 хвилин. За 5 хвилин до готовності посоліть, поперчіть, додайте перець горошком.

При подачі посипте суп рубаною зеленню.

Приємного апетиту.
добре
  1
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Борщ вегетаріанський
Борщ полтавський
Щи ледачі
Борщ полтавський 2
Борщ з грибами і чорносливом
Щи ледачі 2
Борщ з грибами 3
Суп грибний з чорносливом
Борщ полтавський з галушками
Борщ " Львівський"
Борщ з рибою і квасолею
Суп грибний з чорносливом 2
Борщ з курячими стегенцями
Борщ з чорносливом і грибами
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: