Борщ з картоплею



Тип: Щи, борщі

Борщ з картоплею


Інгредієнти:
буряк - 160 г
капуста білокачанна - 160 г
картопля - 120 г
морква - 40 г
корінь петрушки - 20 г
цибуля ріпчаста - 40 г
томат - пюре - 16 г
вершкове масло - 20 г
борошно пшеничне - 8 г
цукор - 8 г
сметана - 40 г
зелень петрушки - 8 г
бульйон м'ясний - 550 мл
сіль

Рецепт:
Буряк нарізати соломкою, залити бульйоном, додати томат - пюре, вершкове масло, цукор і гасити, закривши кришкою. (Для поліпшення кольору борщу буряк можна гасити з додаванням невеликої кількості лимонної кислоти). Морква, корінь петрушки і ріпчасту цибулю нарізати солом кою, спасерувати, з'єднати з буряком і продовжувати гасити. Загальний час гасіння 1-1,5 години. З борошна приготувати білу суху пасеровку, охолодити і розвести бульйоном.

У киплячий м'ясний бульйон покласти нарізану соломкою капусту і варити 5-8 хвилин, додати нарізаний брусочками картопля, тушковані овочі, борошняну пасеровку, сіль і варити борщ 5-7 хвилин. Перед подачею посипати зеленню петрушки і заправити сметаною.

Вихід: 1 л

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Борщ сибірський
Борщ "Московський"
Борщ з грибами 3
Борщ з фрикадельками
Борщ болгарський
Борщ український
Борщ полтавський з галушками
Борщ 2
Борщ московський
Вегетаріанський борщ
Борщ з картоплею і капустою
Борщ грибний з чорносливом
Капуста тушкована для дітей від 3 до 10 років
Борщ з курячими стегенцями
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: