Борщ з картоплею і капустою



Тип: Щи, борщі

Борщ з картоплею і капустою


Інгредієнти:
бульйон м'ясний - 150 мл
буряк - 40 г
капуста білокачанна - 20 г
картопля - 20 г
морква - 5 г
корінь петрушки - 5 г
помідори - 15 г
томат - пюре - 2 г
вершкове масло - 5 г
цукор - 2 г
сметана - 5 г
лимонна кислота - 0,2 г
сіль

Рецепт:
Очищену промиту буряк нарізати соломкою, тушкувати з томатомпюре і вершковим маслом в невеликій кількості м'ясного бульйону 1:00. У киплячий бульйон покласти нашатковану капусту соломкою, довести до кипіння, додати нарізаний брусочками картоплю, тушковану буряк, припущені моркву, корінь петрушки, свіжий помідор і варити 15 хвилин. За 5 хвилин до закінчення варіння додати цукор, сіль, лимонну кислоту. Перед подачею на стіл заправити сметаною.

Вихід: 200 г

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Борщ сибірський
Борщ чернігівський
Борщ "Московський"
Щи з капусти з картоплею
Борщ з фрикадельками
Борщ болгарський
Борщ полтавський з галушками
Борщ московський
Вегетаріанський борщ
Щи зі свіжої білокачанної капусти
Борщ червоний
Борщ з картоплею
Борщ грибний з чорносливом
Борщ з курячими стегенцями
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: