Борщ з квасолею



Тип: Щи, борщі

Борщ з квасолею


Інгредієнти:
м'якоть яловичини або свинини - 200 г
морська капуста варена - 50 г
картопля - 3-4 шт.
шпинат - 50 г
щавель - 50 г
цибуля ріпчаста - 1 головка
морква - 1 шт.
помідор - 1 шт.
квасоля консервована червона - 50 г
буряк тушкована - 50 г
часник - 1 зубчик
маргарин - 30 г
сіль - за смаком

Рецепт:
М'ясо наріжте шматочками, залийте 5 склянками води і відваріть до готовності.

Додайте морську капусту і картоплю, нарізану брусочками. Доведіть бульйон до кипіння, додайте рубані шпинат, щавель, варите 3-4 хвилини.

Потім введіть пасеровані на маргарині цибулю і моркву, нарізану часточками помідор, квасоля, посоліть і варіть ще 3 хвилини.

Буряк нашаткуйте соломкою і тушкуйте її до готовності, додавши трохи бульйону.

Тушковану буряк покладіть в борщ, додайте лавровий лист і варіть його ще 5 хвилин. Готовий борщ заправте товченим часником.

При подачі борщ налийте в тарілки, посипте дрібно нарізаним яйцем і рубаною зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Борщ сибірський
Щи зелені
Щи зелені з морською капустою
Вінегрет "морський "
Щи зелені з яйцем холодні 2
Суп сахалінський
Борщ з фрикадельками
Борщ літній з рибою
Вінегрет з морською капустою
Борщ зелений
Борщ з квасолею і картоплею
Борщ з бичками і печерицями
Щи зелені з яйцем
Борщ холостяцький
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: