Борщ літній з рибою



Тип: Щи, борщі

Борщ літній з рибою


Інгредієнти:
філе риби - 500 г
картопля - 4-5 шт.
морква - 1 шт.
буряк - 1 шт.
корінь петрушки - 1 / 2 шт.
корінь селери - 1 / 4 шт.
ріпчаста цибуля - 1 шт.
щавель - 50 г
шпинат - 50 г
вершкове масло - 40 г
бульйон рибний - 4 склянки
сметана - 4 ст. ложки
яйця варені - 2 шт.
зелень кропу рубана - 2 ст. ложки
цукор - 1 / 2 ч. ложки
сіль за смаком

Рецепт:
Рибне філе відваріть. Буряк, цибулю і коріння наріжте соломкою, злегка обсмажте на олії, додайте рибний бульйон і гасите 15-20 хвилин.

Щавель і шпинат ошпарьте, потім наріжте соломкою.

У киплячий бульйон покладіть картоплю, нарізану часточками, і варіть його 10 хвилин. Потім додайте зелені овочі, доведіть суп до кипіння. Покладіть тушковані овочі, сіль, цукор, варіть ще 5 хвилин.

При подачі в борщ покладіть шматочки відвареної риби, дрібно нарізані яйця і сметану, посипте зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Щи зелені
Щи зелені 2
Борщ з квасолею
Суп з кропиви та щавлю
Щи із щавлю
Борщ з грибами
Ботвинья 2
Борщ болгарський
Борщ з картоплею і капустою
Зелені щи
Борщ з картоплею
Борщ зелений
Щи зі шпинатом
Щи зелені з яйцем
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: