Ботвинья 2



Кухня: Російська кухня
Тип: окрошки, холодні супи

Ботвинья 2


Інгредієнти:
квас хлібний - 1,4 л
шпинат - 380 г
щавель - 200 г
лимон - 1 шт.
цукор - 20 г
Для гарніру:
осетер або білуга - 220 г
огірки - 320 г
корінь хрону - 100 г
зелена цибуля - 100 г
ріпчаста цибуля - 40 г
корінь петрушки - 30 г
зелень кропу - 60 г

Рецепт:
1. Рибу ошпарьте, промийте. Покладіть в один ряд в каструлю, додайте цибулю ріпчасту, петрушку, залийте гарячою водою, посоліть і варіть при слабкому кипінні до готовності. Охолодіть в бульйоні.

2. Шпинат і щавель припустіть окремо, протріть через сито, остудіть. Додайте сіль, цукор, терту лимонну цедру і розведіть квасом.

3. Огірки наріжте кубиками. Корінь хрону натріть на тертці. Лук зелений дрібно наріжте. У протерті овочі з квасом додайте огірки, тертий хрін, цибуля зелена.

4. При подачі в тарілку покладіть шматок риби, залийте Ботвинов,

покладіть скибочку лимона, посипте рубаним кропом.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Ботвинья
Щи зелені з яйцем холодні
Ботвинья з креветками
Салат з маринованих огірків з буряком
Бутерброд " Вітамінний "
Борщ літній з рибою
Канапе " Осетрина заливна "
Ботвинья 3
Кутаб пиріжки із зеленню
Шашлик з риби 4
Окрошка з копченою куркою
макробіотичної салат з авокадо і селерою
Окрошка м'ясна 4
Щи зелені холодні
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: