Брусничний соус



Тип: Соуси

Брусничний соус


Інгредієнти:
брусниця - 500 г
вода - 1 літр
цукор - 250 г
крохмаль картопляний - 1 ч. ложка
вино ( рислінг ) - 100 мл
кориця мелена за смаком

Рецепт:
на 900 г

Брусницю залити холодною водою і зварити до м'якості. Відвар злити, процідити, брусницю протерти через сито і з'єднати з відваром. У відвар з брусницею додати цукор, вино, трохи кориці і все прокип'ятити (не більше 5-7 хвилин). Потім в суміш ввести розведений холодною водою крохмаль і довести її до кипіння.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Салат з квашеної капусти 2
Брусниця мочена
Персиковий десерт
Соус брусничний
Варення з гарбуза і брусниці
Стерлядь "Ароматна"
брусничная шарлотка
Качка в желе
Соус брусничний 2
Пиріг " Робінзон Крузо "
Варення з брусниці
Яблуками з грушами і брусницею
Брусниця у вині
Пиріг з брусницею і яблуками
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: