Бігус з риби



Тип: Страви з риби та морепродуктів

Бігус з риби


Інгредієнти:
риба - 400 г філе
борошно пшеничне - 5 г
капуста білокачанна - 300 г
гриби - 40 г
лук ріпчаста - 1 головка
яблука - 40 г
томатна паста - 10 г
зелень кропу
перець
оцет 3 % -й
сіль
цукор
масло рослинне - 10 г

Рецепт:
Філе риби з шкірою без кісток наріжте на порційні шматки, посоліть, поперчіть, запаніруйте в борошні й обсмажте в олії.

Капусту наріжте соломкою і тушкуйте з додаванням відварних грибів і нарізаного соломкою лука. Незадовго до готовності введіть пасероване борошно, терті яблука і томат - пасту. Заправте сіллю, цукром, перцем, оцтом і перемішайте.

Рибу покладіть на капусту і тушкуйте під кришкою 10-15 хвилин.

Подавайте, оформивши зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Щи ледачі
Салат картопляний з копченою рибою
Салат з рибою холодного копчення
Салат зі смаженої риби
Риба маринована 2
Щи ледачі 2
Бігус з рибою
Борщ з грибами і чорносливом 2
Борщ з кукурудзою
Риба маринована 3
Риба маринована 4
Риба маринована 5
Риба маринована 6
Риба маринована 7
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: