Бігус з рибою



Тип: Страви з риби та морепродуктів

Бігус з рибою


Інгредієнти:
філе сьомги - 400 г
капуста білокачанна - 300 г
гриби варені - 40 г
цибуля ріпчаста - 1 головка
яблуко - 1 / 2 шт.
борошно пшеничне - 1 ст. ложка
томатна паста - 1 ч. ложка
масло рослинне - 3 ст. ложки
оцет 3 %- й - за смаком
перець чорний мелений, цукор, сіль, за смаком

Рецепт:
Філе риби наріжте порційними шматками, посоліть, поперчіть, запаніруйте в борошні й обсмажте на маслі.

Капусту наріжте соломкою і тушкуйте разом з грибів і нарізаним соломкою цибулею. В кінці приготування введіть пасероване борошно, терті яблука, томат -пасту, сіль, цукор, перець, оцет і перемішайте.

Рибу покладіть на капусту і тушкуйте під кришкою 10-15 хвилин.

Подавайте, оформивши зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Щи ледачі
Бігус з риби
Щи ледачі 2
Салат картопляний з оселедцем 3
Салат із квашеною капустою
Борщ з грибами і чорносливом 2
Салат "Мозаїка "
Суп грибний з чорносливом
Борщ з кукурудзою
Салат грибний з рибою
Салат з червонокачанної капустою 2
Борщ з рибою і квасолею
Суп грибний з чорносливом 2
Горбуша під маринадом
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: