Великі пиріжки з м'ясом



Кухня: Казахська кухня
Тип: Пироги і кулеб'яки

Великі пиріжки з м'ясом


Інгредієнти:
рослинне масло - 1 / 2 склянки
яйце для змащування - 1 шт.
Для тіста:
борошно пшеничне - 4 склянки
яйця - 2 шт.
вода - 2 склянки
сіль - 1 ч. ложка
Для фаршу:
м'якоть яловичини - 400 г
цибуля ріпчаста - 2 шт.
зелень петрушки - 1 пучок
вода - 2 ст. ложки
перець червоний мелений - 1 щіпка
сіль за смаком

Рецепт:
З борошна, яєць, води і солі замісити круте тісто, накрити вологою тканиною і витримати протягом 30-40 хвилин для набухання клейковини.

Для фаршу м'ясо і цибулю дрібно порубати, додати сіль, перець, дрібно нарізану зелень, воду, перемішати.

Готове тісто розкачати у вигляді коржів масою по 70 г і товщиною 2 мм. Краї розкатаних коржів змастити яйцем, змішаним з водою, на одну половину коржика покласти фарш масою 50 г, накрити іншою половиною коржі, краї з'єднати і надати виробу форму півмісяця.

Обсмажити пиріжки у фритюрі, потім укласти на змащену маслом грати каськана і витримати на пару протягом 15 хвилин.

Подати пиріжки в гарячому вигляді по 1-2 шт. на порцію.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Штрудель капустяний
Борщ 2
Манти 9
Хуша
Манпар
Самса " Пармуда "
М'ясо 73
Манти 10
Суп - локшина з гусячим м'ясом
Осетинський пиріг
Курник 6
Чебуреки 2
Куллама
Рулет з баранини 2
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: