Горбуша в пивному клярі



Тип: Гарячі закуски з рибою

Горбуша в пивному клярі


Інгредієнти:
філе горбуші - 2 шт. (800 г)
аджика - 2 ст. ложки
борошно пшеничне для панірування - 6-8 ст. ложок
Для кляра:
борошно пшеничне - 500 г
пиво світле неміцне - 0,5 л
яйця - 2 шт.
сіль - 1/2 ч. ложки
рослинне масло рафінована для фритюру - 1 л

Рецепт:
Філе горбуші без шкіри наріжте брусочками довжиною 4-5 см, шириною і висотою по 1-1,5 см. Рівномірно їх змастіть аджикою.

Для кляра борошно, яйця і пиво змішайте з допомогою віночка. Посоліть і залиште на 20 хвилин для набухання клейковини. Тісто повинне вийти густим, як сметана.

Шматочки риби по одному панірують у борошні і занурюйте в кляр. Дістаючи їх з кляра, давайте стекти надлишкам тесту.

Потім опускайте шматочки риби в розігріте масло. Не варто класти багато шматочків відразу, щоб вони не прилипли один до одного. У добре нагрітому маслі вони повинні відразу спливати, а тісто - «набухати». Обсмажуйте рибу до золотистого кольору.

Шматочки риби діставайте шумівкою і викладайте на друшляк, щоб скло зайве масло. Потім перекладіть на велику загальну тарілку або на порційні тарілочки, викладаючи «шалашиком». Відразу відокремлюйте «краплі» смаженого тіста, які псують вигляд готового виробу.

Таке блюдо зазвичай їдять руками. Якщо ви подаєте його на фуршеті, в шматочки риби можна увіткнути шпажки.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Сир смажений на пивному тісті
Камбала в клярі з часниковим соусом
Кишеньки з білими грибами
Риба в тесті з банановим соусом
Фондю в пивному клярі
Лосось з фруктовим соусом
Філе курки з кисло -солодким соусом
Рулети з курячої грудки з шинкою іnb
Фондю з банановим соусом
Риба в клярі з гострим соусом
Млинці з рибною начинкою
Камбала в пивному клярі
Пончики з куркою
Рулет з індички з сиром
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: