Гребінці мариновані в олії з пряними



Тип: Закуски холодні різні

Гребінці мариновані в олії з пряними


Інгредієнти:
морський гребінець заморожений - 150 г
масло рослинне - 30 г
лимон - 10 г
розмарин свіжий - 1 г
авокадо - 50 г
ківі - 40 г
кавун - 50 г
диня - 50 г
пюре з манго - 25 г
оцет яблучний - 5 г
цукор - 3 г
сік брусничний - 30 г
локшина рисова - 30 г
масло вершкове - 3 г
вода 'Святе джерело' - 2 г
яйце - 20 г
борошно пшеничне - 3 г
часник - 5 г
перець білий горошком - 0,5 г
сіль
спеції
салат-латук - 10 г
зелень кропу - 1 г, лайм - 15 г
спагетті - 3 г
полуниця - 15 г

Рецепт:
Листя салату, зелень та фрукти промийте та висушіть. Лимон обшпарте окропом.

Гребінці разморозьте і замаринуйте в рослинному маслі з додаванням спецій, розмарину, соку і цедри лимона і скибочок часнику.

Рисову локшину залийте гарячою водою і залиште для набухання. Після набухання воду злийте, локшину обсушіть і покладіть у форму, щоб додати їй вид кошики, потім обсмажте у фритюрі до золотистого кольору.

Фрукти очистіть, наріжте кульками за допомогою ножа «шато», з'єднайте і заправте оцтом.

Спагеті обсмажте у фритюрі, не відварюючи їх.

Для мангового соусу пюре з манго з'єднайте з цукром, оцтом, рослинним маслом, сіллю і ретельно збийте.

Для брусничного соусу брусничний сік змішайте з цукром і уварите до загусання, потім додайте рослинне масло, не розмішуючи.

З борошна, вершкового масла, яйця і мінеральної води приготуйте заварне тісто і випікання «решітки». Салати розберіть на листя, ягоди полуниці розріжте уздовж навпіл.

Гребінці вийміть з маринаду, злегка обсушіть і обсмажте на грилі.

Лайм наріжте кружечками і викладіть на блюдо, зверху поставте кошик з локшини і заповніть її салатом з фруктів. Полийте навколо соусом з манго.

Брусничний соус перемішайте, щоб утворилися «крапельки» в маслі, і полийте поверх соусу з манго.

Викладіть «букет» з делікатесних салатів, обсмажених гребінців і ягід полуниці, а поруч покладіть «решітки» з тіста.

Декоруйте блюдо смаженими спагетті, кропом, салатом, соусом.

Автор рецепта:

Речкалов СЕРГІЙ, м. Санкт-Петербург, Гранд-Готель «Європа», завідувач виробництвом

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Бурачак-шурпа
Рулет з лосося маринованого в горілці
Салат з авокадо з креветками
Гаряча закуска " Ружена "
Пікантна стерлядь з морськими гребінцями
Стерлядь фарширована грибами
Креветки тандури
Стерлядь 3
Салат " Геллерт "
Стерлядь 4
Баранина в чашечках з авокадо
Стерлядь 7
Баранина з авокадо
Салат з шинкою гриль і пікантними грінками
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: