Гриби білі мариновані


10 ням ням
Тип: консервування грибів

Гриби білі мариновані


Інгредієнти:
гриби білі
маринад

Рецепт:
Гриби розбирають за розмірами. У ніжок зрізають нижню частину з залишками кореня.

Дрібні гриби використовують цілком, у великих відокремлюють капелюшки від ніжок і розрізають їх на кілька частин. Ніжки розрізають уздовж і маринують окремо. Підготовлені гриби варять у киплячій підсоленій воді (30 г на 1 кг очищених грибів), капелюшки 8-10 хв, ніжки 15-20 хв. Відкидають на друшляк і промивають гарячою водою. Варені гриби заливають гарячим маринадом і проварюють при слабкому кипінні до тих пір, поки вони не осядуть на дно. Потім гриби перекладають у сухі підігріті банки, заливають маринадом, охолоджують і зав'язують пергаментним папером.

Для маринаду : на 1 л води - сіль 50 г, цукор 70-100 г, 5 % -й оцет 100 г, перець чорний горошком 6 шт., парасольки кропу 2-3 шт.

Приємного апетиту.
погано
  2
не дуже
  1
добре
  1
відмінно
  2
Ваша оцінка:
Коментарі (1, 1 позитив., 0 негатив.):

28.07.2014 22:00:09
!

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Бурякова гичка консервована
Буряк маринована зі смородиною
Буряк маринована з хроном
Буряк з медом і чорносливом консервов
Кабачки консервовані
Маринований лук - севок або багатоярусний
Часник маринований
Часник маринований з агрусом
Маслюки мариновані
Маринад " Асорті "
Агрус маринований
Перець фарширований
Рулетики з кільки з грибами
Овочі мариновані 2
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: