Грушевий пиріг 2



Тип: Солодкі пироги, паски

Грушевий пиріг 2


Інгредієнти:
борошно пшеничне - 100 г
масло вершкове - 50 г
горіхи волоські - 25 г
цукор - 25 г
яєчний жовток - 1 шт.
груші в соку - 2 банки (по 275 г)
крохмаль - 1 ст. ложка
кориця мелена - 1 ч. ложка
цукрова пудра
смородина
кишмиш
лимон - 1/2 шт.

Рецепт:
Муку розітріть з маслом, додайте мелені волоські горіхи і цукор. Додайте жовток, змішаний з водою, злегка промніте тісто, поставте в прохолодне місце на 30 хвилин.

Грушевий сік і по 1 столовій ложці смородини, кишмишу і рубаною лимонної цедри доведіть до кипіння і проваріть на слабкому вогні 5 хвилин. Змішайте крохмаль і 1 столову ложку лимонного соку, додайте в суміш корицю. Варіть, помішуючи, поки не загусне.

Розкотіть тісто, викладіть їм гофровану форму і проткніть в декількох місцях. Обрізки тіста збережіть. Випікайте «наосліп» в заздалегідь розігрітій духовці 15 хвилин.

Дістаньте, наповніть четвертинками груш і згущеним соком, зверху покладіть грати, зроблену з решти обрізків тесту, і випікайте 20 хвилин.

Коли пиріг охолоне, посипте цукровою пудрою.

Рада майстра

При виготовленні решітки з тіста її перекладини можна покласти поверх наповнювача: горизонтальні - зверху, вертикальні - знизу; в узорной решітці верхні поперечини пропускаються під і над нижніми; в кручений решітці поперечини загортаються.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Тістечко "Казка"
Горіхова нуга
Листкове тістечко 2
Крокети фруктові
Мигдальне печиво 2
Торт " Рожеві хмари"
Грушева плетінка
Торт "З днем ​​народження"
Пиріг грушевий
Суп фруктовий
Пиріг " Робінзон Крузо "
Десерт " Фантазія " 3
Цукрові трубочки з ягідним соусом
Фондю " Сніжне "
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: