Груші з меренгами



Тип: Десерти різні

Груші з меренгами


Інгредієнти:
груші - 4 шт.
яєчні білки - 2 шт.
мигдаль - 1 ст. ложка
сік 1 лимона
вино червоне десертне - 2 склянки
сироп ягідний - 4 ч. ложки
цукор - 2 ст. ложки
цукрова пудра - 1 стакан
кориця мелена - 1 / 2 ч. ложки
ванільний цукор - до смаку

Рецепт:
Груші очистіть від шкірки, розріжте навпіл і видаліть серцевину.

Лимонний сік з'єднайте з вином, половиною норми цукрової пудри, корицею і варіть до загустіння.

У киплячий сироп покладіть груші і варіть їх 10 хвилин.

Для меренги яєчні білки збийте в піну, поступово всипте залишилася цукрову пудру, додайте ванільний цукор і продовжуйте збивати до стійкої піни.

Половинки груш покладіть зрізами вгору в форму для запікання, змащену маслом. Ложкою викладіть на кожну збиті білки, посипте мигдалем, потім цукром.

Запікайте 5 хвилин при 220 ° С, поки меренги злегка не підрум'яняться.

При подачі викладіть груші на блюдо, підлийте ягідний сироп.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Грушевий кекс
Морозиво " Хисткі міражі "
Печиво " Ніжність " 2
Пиріг грушевий
Меренги з кремом 2
Печиво " ніжність " 3
Яблучні ромбики
Пиріг " Робінзон Крузо "
Груші під кленовим сиропом
ревеневий пиріг з мигдальним безе
Груші запечені
Повітряне печиво
Шоколадний торт з полуницею
Десерт " Душка "
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: