Груші під кленовим сиропом



Кухня: Французька кухня
Тип: Десерти з фруктів і ягід

Груші під кленовим сиропом


Інгредієнти:
груші - 6 шт.
сік лимонний - 1 ст. ложка
вино біле сухе - 1 стакан
цедра 1 лимона
кориця мелена - 1 / 2 ч. ложки
сироп кленовий - 2 ст. ложки
крохмаль картопляний - 2 ч. ложки

Рецепт:
Груші очистіть, збризніть лимонним соком, залийте вином, додайте цедру, корицю і варіть 25 хвилин. Груші вийміть і обсушити.

Рідина випаруйте до половини початкового об'єму, влийте сироп, крохмаль, розведений невеликою кількістю холодної води, доведіть соус до кипіння, охолодіть.

Груші надріжте, укладіть на блюдо у вигляді віяла, полийте соусом, оформіть йогуртом і листочками м'яти.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Ягідно-йогуртовий десерт
Десерт із груш
Груші в червоному вині
Персиковий десерт
Грушева плетінка
Сідло кролика з соусом Морелло
Кисіль яблучний з брусничним компотом
" П'яні " груші
Груші у винному соусі
Груші з меренгами
Фруктовий пудинг 2
Пиріг " Робінзон Крузо "
Десертна груша
Картопляні оладки з грушевим пюре
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: