Запечена риба з перцем



Тип: Страви з риби та морепродуктів

Запечена риба з перцем


Інгредієнти:
морський окунь - 4 філе
солодкий перець - 4 шт.
вершкове масло - 4 ст. ложки
сіль, перець - за смаком
Для холодцю :
вино червоне сухе - 300 г
цукор - 4 ст. ложки
вершкове масло - 2 ст. ложки
аніс, кориця, гвоздика

Рецепт:
1. У каструлю наливаємо вино, додаємо цукор, прянощі і сіль.

2. Доводимо суміш до кипіння. Продовжуємо варити, поки не залишиться чверть від усього обсягу. Знімаємо з вогню.

3. Додаємо 2 ст.л. вершкового масла і розмішуємо.

4. Філе промиваємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками.

5. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

6. На деко викладаємо рибу і цілий, змащений маслом, перець.

7. Рибу поливаємо розтопленим вершковим маслом, приправляємо сіллю, перцем і ставимо деко в духовку на 20-30 хвилин.

8. З готового печеного перцю знімаємо шкірку і нарізаємо його тонкими смужками.

9. Викладаємо на тарілку перець, зверху шматочок риби і поливаємо соусом.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Яловичина відварна
Пікантна стерлядь з морськими гребінцями
Фруктовий салат з забайоне
Персики в пергаменті
Торт з сухофруктами і прянощами
Салат з гранатом і вином
Морський окунь по рецепту штату Веракрус
Морський окунь з соусом
Курка в зеленому соусі 2
Курка з зеленим горошком
Суп з кукурудзи з морепродуктами
Салат з молюсками
Беліш з картоплею і анісом
Зур бялеш великий пиріг з м'ясом і картоплею
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: