Запіканка ячна з сиром



Тип: Каші

Запіканка ячна з сиром


Інгредієнти:
крупа ячна ' Увелка ' - 200 г
молоко - 2 1 / 2 склянки
сир - 800 г
сметана - 1 стакан
яйця - 3 шт.
цукор - 2 ст. ложки
сіль

Рецепт:

1. Ячну крупу всипати в кипляче молоко, додати сіль, цукор і варити при помішуванні до загусання.

2. У кашу додати сир, частина сметани, яйця і перемішати.

3. Викласти масу в 7 круглих формочок, змащених маслом, змастити сметаною і запекти 15 хвилин. Запіканку остудити і вийняти з формочок. Одну запіканку розрізати на 6 частин так, щоб вийшла «голови » черепахи.

4. При подачі запіканку викласти на блюдо - це буде « панцир » черепахи. З моркви вирізати « лапи », « хвіст » і «очі ». Сформувати з підготовлених інгредієнтів « черепаху ».

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Ватрушки з фруктами
Крупеник гречаний 2
Пудинг з курагою і морквою 2
Гречані кульки
Пудинг сирний
Запеканкаморковно - сирна
Пудинг сирний 2
Пудинг сирний з родзинками і яблуками
Запіканка гарбузова
Запіканка з сиру з гарбузом
Морквяна запіканка з сиром
Алівенч
Пудинг гречаний з сиром
Запіканка сирна 4
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: