Зелені щи



Тип: Щи, борщі

Зелені щи


Інгредієнти:
шпинат ( кропива ) - 250 г
щавель - 100 г
морква - 75 г
цибуля ріпчаста - 75 г
корінь петрушки - 20 г
борошно пшеничне - 25 г
лаврове листя - 2 шт.
сметана - 20 г
яйце - 1 шт.
бульйон м'ясний (курячий ) - 300 мл
сіль

Рецепт:
Шпинат або кропиву перебрати, добре промити, варити в киплячій воді до м'якості і протерти через сито. Щавель перебрати і промити, великі листи розрізати.

Морква, корінь петрушки, ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками і припустити в суповій каструлі, додавши муку. Потім покласти в каструлю протертий шпинат ( кропиву ), добре перемішати, розвести гарячим м'ясним або курячим бульйоном і відваром, отриманим при варінні шпинату, додати лавровий лист і варити 15-20 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення варіння покласти в каструлю листя щавлю і сіль. Подавати зі сметаною і звареним круто яйцем.

Вихід: 1 л

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Щи зелені
Щи зелені 2
Щи зелені з яйцем холодні
Щи з кропиви
Щи зелені з яйцем холодні 2
Суп з кропиви та щавлю
Борщ літній з рибою
Борщ червоний
Борщ грибний з чорносливом
Бульйон з баранини зі шпинатом
Борщ зелений
Щи зі шпинатом
Щи зелені з яйцем
Щи зелені холодні
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: