Камбала в пивному клярі



Тип: Страви з риби та морепродуктів

Камбала в пивному клярі


Інгредієнти:
філе камбали - 800 г
рослинне масло - 3 склянки
перець рожевий мелений
сіль
Для кляра :
яйця - 2 шт.
пиво темне - 1 / 2 склянки
борошно пшеничне - 100 г

Рецепт:
Філе наріжте скибочками, посоліть, поперчіть.

Для кляра яєчні жовтки відокремте від білків.

З борошна і пива замісити рідке тісто, посоліть його і залиште на 20 хвилин. Додайте жовтки, перемішайте. Охолоджені білки збийте і введіть в тісто.

Філе умочіть в кляр і обсмажте в олії до готовності.

При подачі гарніруйте камбалу в клярі свіжими овочами.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Сир у пивному тісті
Камбала в клярі з часниковим соусом
Риба в тесті з банановим соусом
Фондю в пивному клярі
Лосось з фруктовим соусом
Рисові млинці " Нем "
Пиріг рибний 2
Фондю з банановим соусом
Риба в клярі з гострим соусом
Млинці з рибною начинкою
Морський мова в скоринці з рису
Швидкий пиріг з гусаком
Расстегаиз горбушею
Горбуша в пивному клярі
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: