Каннеллоні з цибулею і солодким перцем



Тип: Різні основні страви

Каннеллоні з цибулею і солодким перцем


Інгредієнти:
макаронні вироби каннеллоні - 12 шт.
перець солодкий різного кольору - 4 стручка
цибуля зелена - 5 стебел
часник - 2 зубчики
масло рослинне - 3 ст. ложки
сіль
перець чорний мелений
перець червоний мелений
масло вершкове - 1 ст. ложка
борошно пшеничне - 2 ст. ложки
молоко - 150 мл
вершки - 1 стакан
сир тертий - 100 г
мускатний горіх тертий - 1 щіпка
сир плавлений - 1 сирок

Рецепт:
Солодкий перець розрізати навпіл, видаліть насіння, наріжте кубиками. Лук наріжте кільцями, часник дрібно порубаєте. Овочі обсмажити в рослинній олії, приправити сіллю, чорним і червоним перцем.

Борошно спассеруйте в частині вершкового масла, злегка остудіть. Влийте молоко, вершки, додайте тертий сир. Доведіть до кипіння, приправити сіллю, чорним перцем, мускатним горіхом і зніміть з плити. Плавлений сир наріжте скибочками.

Форму змастіть вершковим маслом. Каннеллоні начиніть овочами, укладіть у форму, залийте приготовленим соусом. Зверху викладіть скибочки плавленого сиру.

Запікайте в розігрітій до 200 ° С духовці, при подачі оформите зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Лазанья з помідорами
Макарони з броколі і помідорами під сли
Млинчики із сирною начинкою
Млинчики із сирною начинкою 2
Макаронна запіканка з куркою
Брюссельська капуста 5
Брюссельська капуста 7
Брюссельська капуста 13
Макаронні " Сирні "
Грибний пиріг з листкового тіста з сиром
Пастіціо
Мушлі в соусі
Пенне з соусом з тріски
Пенне з сиром
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: