Качка під ягідним соусом



Тип: Страви з птиці, дичини

Качка під ягідним соусом


Інгредієнти:
філе качині - 4 шт.
чебрець сушений - 1 ч. ложка
крохмаль картопляний - 1 ст. ложка
рослинне масло - 3 ст. ложки
перець білий мелений
сіль
Для соусу :
смородина чорна - 150 г
смородина червона - 100 г
малина - 100 г
ожина - 100 г
вино червоне - 1 стакан
кориця мелена - 1 ч. ложка
цукор - 1 ч. ложка

Рецепт:
1. Філе наріжте тонкими скибочками, відбийте, посоліть, поперчіть, посипте чебрецем і залиште на 15 хвилин.

2. Смородину протріть, сік відіжміть.

3. Філе обсмажте до готовності, поставте в тепле місце.

4. Сік, що утворився при смаженні філе, з'єднайте з соком ягід, додайте вино, цукор, корицю і перемішайте. Суміш прогрійте, додайте крохмаль, розведений холодною водою, що залишилися ягоди і прогрійте.

5. При подачі філе викладете на блюдо, полийте соусом, оформіть ягодами і м'ятою. На гарнір подайте овочеве суфле.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Печиво " Ягідне "
Суп малиново - смородиновий
Десерт "Фруктовий " 2
Сідло кролика з соусом Морелло
Пиріг зі смородиною
Літній десерт з макаронами
Пиріг " Робінзон Крузо "
Цукрові трубочки з ягідним соусом
Шарлотка тутті - фрутті
Родгрод
Качка з квасолею в малиновому соусі
Індичка тушкована з квасолею
Піджарка з індички з картоплею і яблуками
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: