Кулеб'яка "закусочна"




Кулеб'яка


Інгредієнти:
тісто листкове дріжджове - 600-700 г
маргарин - 150 г
борошно пшеничне - 80 г
цукор - 4 г
молоко - 200 г
яйце для тіста - 1 шт.; для картопляної начинки - 2 шт.
гриби солоні - 500 г
масло рослинне для грибної начинки - 50 г; для м'ясної начинки - 50 г
цибулю ріпчасту для м'ясної та грибний начинки - по 3 головки
картопля - 4-5 шт.
масло вершкове - 1 ст. ложка
сіль, перець

Рецепт:
Приготуйте дріжджове листкове тісто (дивіться рецепт на сайті).

Спечіть млинчики по рецепту «Млинці з грибами».

Розкотіть тісто у формі прямокутника завтовшки 0,7 см і укладете однією половиною на змащений маслом деко.

Для грибної начинки обсмажте в олії гриби і цибулю, посоліть і поперчіть.

Для м'ясної начинки м'ясо дрібно порубаєте, додайте обсмажену в олії цибулю, сіль і перець.

Для картопляної начинки зваріть картоплю, розімніть, додайте сіль, 1 яйце і масло.

Покладіть на половину тіста начинки в наступній послідовності: грибну, картопляну, м'ясну, прошаровуючи кожну млинцями.

Закрийте всі другою половиною тіста, шов защипніть і підігніть вниз. Поверхня кулеб'яки наколіть виделкою і змастіть яйцем. Випікайте в духовці до золотистого кольору.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Квіше з грибів
Кулеб'яка з капустою
Піца "Сонечко"
Тістечка з ожиною
Рулетики картопляні
Вареники з картоплею та грибами
Картопляні пиріжки з грибами
Курник 2
Кошики з рибою
Курник 3
Рулет кручений
Курник 4
Курник 5
Пиріжки листкові
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: