Курка 89



Тип: Страви з птиці, дичини

Курка 89


Інгредієнти:
курка - 1 шт.
морський коктейль - 600 г
солодкий перець - 3 шт.
цибуля ріпчаста червоний - 2 шт.
перець чилі - 1 / 3 стручка
часник - 3 зубчики
рослинне масло - 3 ст. ложки
чебрець - 1 гілочка
сік лайма - 2 ст. ложки
зелень кропу - 1 пучок
перець чорний мелений
сіль

Рецепт:
Курку розрізати на порції, посоліть, поперчіть. Шматки курки обсмажити з гілочкою чебрецю на маслі, потім перекладіть в тепле місце.

Солодкий перець очистіть від насіння і перегородок і наріжте соломкою. Перець чилі наріжте тонкими смужками, цибулю і часник дрібно порубаєте.

На маслі, де готувалася курка, обсмажте цибулю, часник і перець чилі. Додайте солодкий перець і смажте 3 хвилини. Покладіть курку і прогрівайте ще 5 хвилин. Додайте розморожений морський коктейль, перемішайте і тушкуйте 10 хвилин.

При подачі збризніть блюдо соком лайма і посипте рубаною зеленню кропу.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Курка 7
Курка 14
Курка 24
Курка 35
Курка 47
Курка 60
Курка 73
Суп овочевий з креветками 3
Морський окунь по рецепту штату Герреро
Морський окунь по рецепту штату Веракрус
Морський окунь з соусом
Суп з морепродуктів з базиліком
Юшка з копченою рибою з Нової Англії
Смажена курка 4
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: