Лосось з крес - салатом



Тип: Холодні закуски з рибою

Лосось з крес - салатом


Інгредієнти:
філе лосося - 4 шт.
вершки густі - 250 г
вино сухе біле - 100 г
крес - салат - 50 г
зелень естрагону рубана - 2 ст. ложки
вершкове масло - 2 ст. ложки
рослинне масло - 1 ст. ложка
часник - 2 зубчики
листя зеленого салату - 8 шт.
перець чорний мелений, сіль за смаком

Рецепт:
Сливки нагріти до кипіння, зняти з вогню і, помішуючи, додати в них половину естрагону.

Рибу обсмажити на суміші вершкового і рослинного масла. Додати рубаний часник і смажити разом з рибою ще 1 хвилину, потім влити вино і варити, поки його об'єм не зменшиться наполовину.

Вершки з естрагоном процідити і, помішуючи, довести до кипіння, потім додати решту естрагон і дрібно нарізаний крес - салат. Варити 10 хвилин при відкритій кришці, посолити, поперчити. Смажену рибу залити отриманим соусом і охолодити.

Подати рибу на листі салату.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Ікра з буряка й сиру
Салат зі спаржею
Форель на пару
Оселедець - гриль
Лосось в соусі 2
Крем з моркви
Салат " Листопад"
Риба під вершковим соусом
Закуска " Перепелине гніздо"
Курча "Вале д` Ож "
фішбургери з рибним філе з морським окунем
Салат з яблука з соусом з йогурту
Салат з латуку під гірчичним соусом
Медальйони в ромі
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: