Макаронні " Сирні "



Тип: Страви з макаронних виробів

Макаронні


Інгредієнти:
макаронні вироби - 300 г
вершкове масло - 60 г
борошно - 60 г
молоко - 570 мл
вершки - 1 стакан
сіль - 1 / 4 ч. ложки
перець чорний мелений
мускатний горіх - 1/8 ч. ложки
гірчиця - 1 ст. ложка
сир чеддер, тертий - 250 г
помідори - 3 шт.
петрушка рубана

Рецепт:
Розігріти духовку до 220 ° С і зварити макарони.

Тим часом розтопити масло у великій каструлі і покласти муку.

Обсмажувати на помірному вогні 1 хвилину, потім поступово додавати молоко, вершки, сіль, трохи чорного перцю і мускатний горіх. Помішувати соус до загусання, потім зменшити вогонь і готувати ще 2 хвилини.

Зняти каструлю з вогню, додати, гірчицю і 3/ 4 норми сиру чеддер, заважати, поки сир не розплавиться. Злити воду з готових макаронів і змішати їх з сирним соусом. Викласти суміш в не глибоке вогнетривке блюдо і посипати чеддер.

Зверху покласти шматочки помідорів і випікати в духовці близько 25 хвилин до появи пухирців і золотисто - коричневої скоринки.

Прикрасити петрушкою і подавати з салатом і теплим хлібом.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Каннеллоні з цибулею і солодким перцем
Лазанья з помідорами
Макарони з броколі і помідорами під сли
Макаронна запіканка з куркою
Брюссельська капуста в гірчичному соусі
Креветки під соусом 2
Макарони з петрушкою
Спагетті з шинкою
Пастічіо
Пастіціо
Мушлі в соусі
Пенне з сиром
Пудинг з тріски
Суп томатний з макаронними виробами
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: