Мигдальне печиво 2


1 ням ням
Кухня: Індонезійська кухня
Тип: Печиво

Мигдальне печиво 2


Інгредієнти:
яєчний білок - 5 шт.
цукор - 1 склянка
мигдаль - 80 г
кардамон мелений - 1 ч. ложка
крохмаль картопляний - 1 / 2 склянки
цукрова пудра - 1 стакан
сік 1 лимона
ром - 3 ст. ложки
груші або персики - 150 г пюре
горіхи волоські - 15 шт.

Рецепт:
Білки збийте в міцну піну, всипте цукор і продовжуйте збивати до його повного розчинення. Поступово додайте рубаний мигдаль, кардамон, крохмаль і перемішайте.

Отримане тісто викладіть невеликими порціями на вистелений пергаментним папером деко на відстані 6-7 см один від одного і випікайте 20 хвилин в розігрітій до 200 ° С духовці.

Для глазурі змішайте цукрову пудру, лимонний сік і ром. Покрийте печиво глазур'ю, зверху покладіть по чайній ложці фруктового пюре. Оформіть половинками ядер горіхів.

Приємного апетиту.
погано
  1
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Грушевий пиріг 2
Тістечко "Казка"
Торт "Кавова фантазія"
Фруктовий пряник
Крем чайний
Пахлава листкова
Крокети фруктові
Торт " Ноктюрн "
Торт " Рожеві хмари"
Ананас з безе
Пиріг грушевий
Торт " Ноктюрн " 2
Горіхові петельки
Фондю " Сніжне "
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: