Млинці "Маків цвіт"



Тип: Млинці, млинчики, оладки

Млинці


Інгредієнти:
борошно пшеничне - 200 г
молоко (або вода) - 0,5 л
яйця - 3 шт.
цукор - 1 ст. ложка
сіль - 1/8 ч. ложки
печінка яловича або куряча - 300 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
вершкове масло
перець
мак - 100 г
сметана - 1 ст. ложка
сир - 30 г

Рецепт:
Зробити тісто: просіяти борошно і сіль у миску, зробити колодязь в центрі і додати збите яйце. Додати молоко. (В молоко всипати розпарений мелений мак, поступово перемішати з борошном, працюючи від стінок.) Збити, поки тісто не стане однорідним.

Розігріти трохи масла в сковороді діаметром 18 см. Злити зайве масло, щоб залишилася тільки тонка плівка жиру. Перемішати тісто і влити на сковороду 2-3 ст. ложки. Воно повинно тонким шаром покрити дно сковороди. Обсмажити з 1 сторони до золотистого кольору, потім пройтися під млинцем тонкої лопаткою і перевернути. Готувати з іншого боку близько 30 секунд.

печінку підсмажити на маслі, посолити. Окремо обсмажити цибулю і терту на крупній тертці моркву. Обсмажену печінку прокрутити на м'ясорубці і змішати з цибулею і морквою. В отриманий фарш покласти шматочок вершкового масла.

На краєчок млинця покласти начинку і згорнути.

Покласти згорнуті млинці на сковороду швом вниз і обсмажити з двох сторін.

Подавати з соусом зі сметани й тертого сиру.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Пірамідки з перцю
Маковікі
Перець фарширований 4
Печиво " Кіски "
Печінка 40
Печінка 42
Лазанья
Печінка "Геть туга"
Чак-чак 2
Помідори фаршировані печінкою
Торт "Генерал "
Апельсинове кільце з маком
Булочки з маком
Листкові булочки Катли кумеч
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: