Млинці з карамелізований грушами



Кухня: Російська кухня
Тип: Млинці, млинчики, оладки

Млинці з карамелізований грушами


Інгредієнти:
борошно пшеничне - 2 склянки
цукор - 3 ст. ложки
масло вершкове - 3 ст. ложки
молоко - 2 склянки
яйце - 2 шт.
груші - 2 шт.
сік лимонний - 2 ст. ложки
мигдаль очищений - 100 г
сіль за смаком

Рецепт:
Змішайте просіяне борошно, дрібку солі, 1 столову ложку цукру, молоко, 2 склянки води, яйця, замісити тісто для млинців і дайте йому трохи постояти.

Груші промийте, очистіть від шкірки, розріжте на четвертинки і видаліть насіння. Четвертинки наріжте часточками і збризніть лимонним соком, щоб вони не потемніли.

На сковороді розігрійте половину норми масла і спечіть млинчики.

Залишилося масло розтопіть. Обсмажте в ньому часточки груш і мигдаль. Посипте цукром і, помішуючи, карамелізується.

Перед подачею груші і мигдаль викладіть на млинці, оформіть утворилася при карамелізації карамеллю.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Торт з рисовою начинкою
Яблучний торт з мигдалем
Груші в клярі
Груші " Рішельє"
Торт " Рожеві хмари"
Ніжний торт з рисовою начинкою
Апельсиновий торт з мигдалем
Грушева плетінка
Грушево - мигдальний пиріг
Пиріг грушевий
Груші "Рішельє " 2
Пиріг " Робінзон Крузо "
Десерт "Грушевий сон"
Запіканка з грушами
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: