Морський окунь з апельсиновим соком



Кухня: Мексиканська кухня
Тип: Страви з риби та морепродуктів

Морський окунь з апельсиновим соком


Інгредієнти:
морський окунь - 5 шматків по 130 г
сік 4 апельсинів
вершкове масло - 2 ст. ложки
цибулю нарізану кільцями - 1 головка
сік 2 лимонів
борошно - 2 ст. ложки
перець чорний мелений
сіль

Рецепт:
Шматки риби полити лимонним соком і залишити для маринування на 10 хвилин.

Після цього рибу запанірувати в борошні, обсмажити разом з цибулею в розпущеному маслі до легкого золотистого відтінку, полити апельсиновим соком і довести до кипіння. Посолити, поперчити і подавати до столу.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Гребінці мариновані в олії з пряними
Філе "Італійський каприз"
Пікантна стерлядь з морськими гребінцями
Бермудський трикутник
Стерлядь з гребінцями в соусі
Банкетне блюдо " Морські краби "
Морський окунь по рецепту штату Герреро
Морський окунь по рецепту штату Веракрус
Суп з кукурудзи з морепродуктами
Салат з молюсками
Салат з морським коктейлем і огірками
Курка 89
Юшка з копченою рибою з Нової Англії
Запечена риба з перцем
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: