Морський окунь по рецепту штату Веракрус



Кухня: Мексиканська кухня
Тип: Страви з риби та морепродуктів

Морський окунь по рецепту штату Веракрус


Інгредієнти:
морський окунь - 6 шматків по 125 г
помідори очищені і нарізані - 1 кг
лук рубаний - 1/2 склянки
чилі - 6 стручків
солодкий перець зелений - 1 шт.
часник рубаний - 4 зубчики
вершкове масло - 2 ст. ложки
рослинне масло - 2 ст. ложки
каперси - 1/4 склянки
оливки без кісточок - кілька штук
майоран сухий - 1/2 ч. ложки
лаврове листя - 2 шт.
перець чорний мелений - 1/2 ч. ложки
сіль - 1 ч. ложка

Рецепт:
Для соусу цибулю і часник обсмажити в розігрітому рослинному маслі протягом 3 хвилин. Додати помідори, довести до кипіння, потім покласти солодкий перець і тушкувати, помішуючи, 2 хвилини. Заправити соус сіллю, чорним перцем, лавровим листом, майораном, накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні протягом 8 хвилин, потім додати каперси і оливки, згасити ще 5 хвилин і зняти з вогню.

Шматки риби промити, обсушити, злегка посипати чорним перцем, сіллю і обсмажити з двох сторін на вершковому маслі. Викласти рибу на змащений маслом деко, полити приготованим соусом, накрити фольгою і запікати в розігрітій до 190 ° С духовці протягом 10-15 хвилин.

Перед подачею оформити блюдо нарізаним кільцями чилі.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Суп із сома
Горбуша за рецептом штату Веракрус
Біла риба
Морський окунь з молюсками
Морський окунь з соусом
Яловичина з бобами
М'ясні кубики
Фарширований мову
Свиняча вирізка запечена
М'ясна начинка для такос і пирогів
Курча з лимонним соком
Скумбрія пряна з овочами
Юшка з копченим морським окунем і гребінцями
Тріска в горщику
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: