Морський окунь по рецепту штату Герреро



Кухня: Мексиканська кухня
Тип: Страви з риби та морепродуктів

Морський окунь по рецепту штату Герреро


Інгредієнти:
морський окунь - 6 шматків по 130 г
цибуля - 1 / 2 головки
часник - 5 зубчиків
чилі - 3 стручка
рослинне масло - 1 / 3 склянки
листя латуку - 10 шт.
кмин - 1/3 ч. ложки
сік 2 лимонів
оцет 3 %- й - 4 ст. ложки
перець чорний горошком - 4 шт.
сіль

Рецепт:
Рибу промити, полити лимонним соком, посолити і залишити на 1:00 для маринування, потім обсмажити з усіх боків у розігрітій олії і прибрати зі сковороди.

Стручки чилі вимочити протягом 20 хвилин в 1 склянці гарячої води. Після цього подрібнити в кухонному комбайні разом з цибулею, часником, кмином, чорним перцем, оцтом і обсмажити протягом декількох хвилин в маслі, що залишилося після смаження риби. Рибу викласти на блюдо, полити приготованим соусом і оформити латуком.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Мексиканський соус сальса
Морський окунь по рецепту штату Веракрус
Морський окунь з чилі
Яловича вирізка з помідорами
М'ясні кубики
Пачолас з телятини
Свиняча вирізка за рецептом штату Пуебла
Свиняча вирізка за рецептом штату Коліма
Маринована свинина
чорісо за рецептом штату Мехіко
Баранець підсмажений на гратах
бірр за рецептом штату Сакатекас
Курча по рецепту жителів Мехікалі
Кролик в соусі за рецептом штату Гуанахуа
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: