Пастічіо



Тип: Страви з макаронних виробів

Пастічіо


Інгредієнти:
вода - 2 1/2 л
рослинне масло - 1 ч. ложка
макаронні вироби - 250 г
вершкове масло - 2 ст. ложки
білок яєчний - 1 шт.
сир 'Грейцер', тертий - 2 ст. ложки
цибуля - 1 шт.
томати - 4 шт.
яловичина рубана - 500 г
сіль, білий перець мелений
кориця
бульйон м'ясний - 125 мл
петрушка рубана - 2 ст. ложки
вино біле сухе - 125 мл
борошно - 2 ст. ложки
молоко - 500 мл
сир 'Кефалопірі' тертий - 4 ст. ложки
вершкове масло - 2 ст. ложки
панірувальні сухарі

Рецепт:
Підсолену воду з рослинним маслом довести до кипіння, всипати макарони, 1 раз перемішати, варити 8 хвилин до готовності. Відкинути, промити холодною водою і дати стекти.

У великій каструлі розтопити 1 столову ложку вершкового масла і опустити в нього макарони. Яєчний білок збити в круту піну і разом з тертим сиром змішати з макаронами.

Половину макаронів укласти в довгасту форму для запікання. Решта макарони відкласти в сторону. Лук очистити і нарізати дрібними кубиками. Залишилося вершкове масло розігріти на сковороді і обсмажити в ньому лук до золотистого кольору. Томати з круглого кінця надрізати хрестоподібно, обдати їх окропом, очистити, видалити плодоніжки і протерти через сито.

Рубану яловичину змішати з підсмаженою цибулею. Приправити сіллю, перцем і корицею і смажити до тих пір, поки м'ясо не стане сірого кольору. Змішати з протертими томатами та м'ясним бульйоном і всі разом варити в закритій каструлі 15 хвилин. Розігріти духовку до 200 ° С. До м'ясного фаршу додати петрушку і вино і розподілити його на макаронах, покладених в форму. Решта макарони укласти поверх фаршу.

Муку розвести в с невеликій кількості води. Закип'ятити молоко. Додати в нього розведену муку і прокип'ятити кілька хвилин, помішуючи. Соус приправити сіллю і тертим сиром і вилити на макарони.

Пиріг посипати панірувальними сухарями і обкласти шматочками масла. Випікати на середньому рівні духовки 40 хвилин.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Пиріг виноградний
Рублене м'ясо
Макаронні " Сирні "
Рулет з "пір'ям"
Пиріг з яловичиною і елем
Гуляш з перцем
Рибні рулети з печерицями
Відварна яловичина з соусом біле або червоне вино
Рулет з рису у винному соусі
Великодній хліб 2
Пастіціо
Болівьяно
Особливі крокети
Пудинг з тріски
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: