Паштет з печінки



Тип: Закуски холодні різні

Паштет з печінки


Інгредієнти:
печінка яловича - 530 г
масло вершкове - 60 г
шпик - 80 г
цибуля ріпчаста - 60 г
морква - 50 г
бульйон або молоко - 30 г
перець

Рецепт:
Печінка злегка відбийте, зніміть плівку, виріжте протоки і наріжте невеликими шматочками.

Овочі очистіть і наріжте дрібними кубиками.

Сало шпик наріжте кубиками, обсмажте на розпеченій сковороді до витоплювання жиру, додайте нарізані овочі і обсмажте їх до напівготовності при помішуванні. Потім додайте підготовлену печінку, посоліть, поперчіть і смажте до утворення скоринки, закрийте кришкою і доведіть до готовності.

Печінка з овочами охолодіть, подрібніть через м'ясорубку з частою гратами 2 -3 рази, влийте молоко або бульйон і доведіть до кипіння.

Масу остудіть, з'єднайте з розм'якшеним маслом, залишивши небагато для оформлення, і збийте до однорідної консистенції.

При подачі паштет сформуйте у вигляді батона і оформите сіточкою з масла.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Рулетики з печінкою
Паштет з птиці або дичини в тесті
Торт з печінкового паштету
Конвертики з паштетом
Печінка 5
Фаршироване філе курки під майонезом з жел
Печінка 9
Печінка 13
Печінка 17
Печінка 21
Печінка 25
Печінка 26
Печінка 35
Лазанья
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: