Паштет з печінки 2



Тип: Закуски холодні різні

Паштет з печінки 2


Інгредієнти:
печінка яловича - 200 г
морква - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 головка
шпик - 60 г
масло вершкове - 1 ст. ложка
молоко або бульйон - 2 ст. ложки
яйце варене - 1 шт.
перець чорний мелений, сіль за смаком

Рецепт:
Моркву і цибулю дрібно наріжте, обсмажте зі шпиком, потім додайте печінку, нарізану кубиками, посоліть, поперчіть і смажте всі разом до готовності.

Печінка з овочами двічі пропустіть через м'ясорубку з частою гратами, додайте олію, молоко або бульйон. Масу збийте, сформуйте у вигляді батона і охолодіть.

При подачі посипте рубаними яйцем і зеленню.

Можна оформити паштет квіткою з вершкового масла або сіткою з майонезу.

Приємного апетиту.
добре
  1
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Паштет з яловичої печінки
Італійський паштет
Паштет з птиці або дичини в тесті
Торт з печінкового паштету
Конвертики з паштетом
Паштет в тесті
Оладки з печінки 2
Печінка 8
Печінка 12
Печінка 16
Печінка 25
Печінка 31
Печінка 34
Свинина фарширована 3
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: