Паштет з яловичої печінки



Тип: Закуски холодні різні

Паштет з яловичої печінки


Інгредієнти:
печінка яловича - 400 г
масло вершкове - 2 ст. ложки
шпик - 50 г
цибуля ріпчаста - 1 головка
яйце варене - 1 шт.
морква - 1 шт.
молоко - 2 ст. ложки
салат листя
сіль - за смаком
перець чорний мелений - за смаком

Рецепт:
Морква, лук і шпик наріжте дрібними кубиками.

Обсмажте овочі на шпику до м'якості, додайте нарізану печінку, посоліть, поперчіть і обсмажте до утворення скоринки.

Охолодіть і двічі пропустіть через м'ясорубку.

Одну ложку масла розм'якшите і з'єднайте з отриманою масою, додайте кип'ячене холодне молоко і ретельно перемішайте.

Готовому паштету надайте форму батона викладіть на листя салату, оформіть маслом, що залишилося і посипте рубаним яйцем.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Італійський паштет
Паштет з птиці або дичини в тесті
Торт з печінкового паштету
Конвертики з паштетом
Паштет в тесті
Оладки з печінки 2
Паштет з печінки 2
Печінка 12
Печінка 16
Печінка 20
Печінка 25
Печінка 31
Печінка 34
Свинина фарширована 3
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: