Пенне з соусом з тріски



Кухня: Бразильська кухня
Тип: Страви з риби та морепродуктів

Пенне з соусом з тріски


Інгредієнти:
макаронні вироби (пенне) - 500 г
сіль
філе тріски свіжоморожена, подрібнене - 500 г
цибуля ріпчаста, подрібнена - 1 головка
часник, нарізаний скибочками - 6 зубчиків
рослинне масло - 1/4 склянки
вершки - 1 стакан
зелень петрушки подрібнена - 1/4 склянки
молоко - 2 склянки
борошно пшеничне - 2 ст. ложки
вершкове масло - 2 ст. ложки
сіль

Рецепт:
Макаронні вироби відварити в підсоленій воді і відкинути на друшляк.

Для приготування соусу бешамель борошно обсмажити на олії до золотистого кольору. Поступово влити молоко, постійно помішуючи, проварити до загустіння і посолити.

Для приготування соусу з тріски часник обсмажити на олії до золотистого кольору і вийняти з олії. На цьому ж олії обсмажити цибулю до розм'якшення, додати тріску і обсмажити до золотистого відтінку. Після цього покласти часник, вершки і соус бешамель, проварити до консистенції сметани, посипати зеленню і посолити.

Макаронні вироби ретельно перемішати з приготовленим соусом і відразу ж подавати до столу (можна посипати тертим сиром пармезан).

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Каннеллоні з цибулею і солодким перцем
Макаронна запіканка з куркою
Лосось з крес - салатом
Макарони з лососем і шпинатом
Макаронні " Сирні "
Пастічіо
Суп - пюре з курки з вермішеллю
Биточки " Морські зірки" 3
Рулет із судака
Макарони під соусом з броколі
Зрази з риби з креветками
Ріжки запечені з м'ясом у горщику
Тріска 12
Пастіціо
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: