Печиво " Гусячі лапки"



Тип: Печиво

Печиво


Інгредієнти:
борошно - 1 1/2 склянки
яйце - 2 шт.
цукор - 1 / 3 склянки
мед - 2 ст. ложки
шоколад - 150 г
сода - на кінчику ножа
Для глазурі:
пудра цукрова - 2 ст. ложки
білок яєчний - 1 шт.
сік журавлинний - 1 ч. ложка
кислота лимонна

Рецепт:
Яйця розітріть з цукром або збийте міксером до повного розчинення цукру. Додайте злегка підігрітий мед, натертий на тертці шоколад, просіяне борошно, змішане з содою. Все ретельно перемішайте. Викладіть пластом товщиною 1 / 2 см на змащений маслом деко. Випікайте в духовці при середньому нагріві.

Тим часом приготуйте глазур : до просіяного цукровій пудрі додайте яєчний білок і гарячу воду, щоб утворилася густа кашка. Помішуючи, прогрійте на водяній бані до консистенції густої сметани. У глазур додайте журавлинний сік для фарбування і 3-4 краплі розведеної лимонної кислоти.

Випечений шар тіста наріжте на маленькі прямокутники, покрийте глазур'ю, дайте їй підсохнути і нанесіть вилкою малюнок гусячих лапок (цей контур можна виконати і з розігрітого шоколаду корнетиків ).

Приємного апетиту.
погано
  1
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
пряник з бородінського хліба
Торт " Імператорський "
Пиріг " Яблучко "
пряник " Теремок "
Торт " Медовик " 2
Шоколадні кекси з вишнею
Пиріг листковий з еремчеком і родзинками
Пиріг пісочний з масляно-яблучним кремом
Пряники обліпихова
Кекс " Святковий"
Черемховий пиріг
Яблучне пюре зі збитими вершками
Кекс з яблуками
Пряники шоколадні
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: