Печінка в соусі



Тип: Страви з м'яса і субпродуктів

Печінка в соусі


Інгредієнти:
печінка яловича - 800 г
молоко - 500 г
борошно пшеничне - 1 / 2 склянки
цибуля ріпчаста - 1 головка
пиво темне - 4 ст. ложки
сметана - 4 ст. ложки
масло вершкове - 6 ст. ложок
перець чорний мелений, сіль за смаком

Рецепт:
Печінка залийте молоком, залиште на півгодини, потім промити, обсушити, наріжте брусочками, посоліть, поперчіть і запаніруйте в борошні.

Лук наріжте кубиками, спассеруйте на маслі, додайте печінку і обсмажуйте 3 хвилини.

Сметану з'єднайте з пивом, додайте до печінки і тушкуйте ще 2 хвилини.

При подачі гарніруйте печінку відвареної вермішеллю і оформите зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Печінка
Бефстроганов з індички
Тушкована теляча печінка
Каравай з млинців з печінкою
Печінка в сметанному соусі
Піджарка з печінки
Печінка в сметані
Скумбрія
Млинці на пиві
Млинці на пиві 2
Млинці з грибами 3
Печінка з грибами 2
Помідори фаршировані печінкою
Млинці "Маків цвіт"
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: